Storyvents is het organisatiebureau van Carla Manten

Ik adviseer bedrijven en organisaties over de inzet van events & media als communicatiemiddel. Met meer dan 20 jaar ervaring in de branche ken ik alle ins en outs en kan goed inschatten welke vorm voor u het meest geschikt is. Mijn eventervaring omvat corporate- en publieksevents, festivals en beurzen. Mijn mediaervaring omvat magazines, nieuwsbladen, radio en televisie. Na de adviesfase neem ik ook graag de productiefase voor mijn rekening. Door samenwerking met een groot aantal (freelance-)specialisten kan ik elke gewenste productie voor u realiseren.

Storyvents staat niet alleen garant voor een perfecte organisatie van onze events, maar maakt er bovendien een totaalbeleving van. Daardoor nemen bezoekers het thema of onderwerp van de dag niet alleen tot zich, ze erváren het in alle details. En ze raken niet alleen geïnspireerd, maar gaan oprecht blij naar huis omdat ze zo’n goede dag hebben gehad. Waarschijnlijk komt het ook door haar ervaring in de televisiewereld. Ze regisseert het hele event op zowel vorm als inhoud, en levert daardoor onze opdrachtgevers échte en unieke kwaliteit.

– Renze van den Noort, Dimence

Bij het organiseren van grote events komt de kracht van Carla bovendrijven: ze is rustig en tegelijkertijd daadkrachtig. Bovendien een fantastisch iemand om mee te werken. Ik heb veel van haar geleerd en genoten. Hopelijk nog eens!

– Arco van Doleweerd, Tear

We zijn diep onder de indruk van jullie professionele ondersteuning, de rust die jullie wisten te bewaren op stressvolle momenten, de zorg voor het detail en de voortdurende alertheid. Dank jullie wel!

– Sjaak van ‘t Kruis, PKN

Samenwerken met Carla brengt rust en overzicht. Haar inzicht, organisatietalent en manier van communiceren maken dat u met een gerust hart uw evenement of project aan haar kunt toevertrouwen. Van harte aanbevolen!

– Inge Wiersma, Future Fuels

Carla is een prettige persoon om mee samen te werken; ze is helder in haar stijl van leidinggeven, stelt duidelijke doelen en heeft gevoel voor interne en persoonlijke verhoudingen. Carla heeft zich laten zien als een integere persoonlijkheid waarmee t goed samenwerken is en waarop je kunt bouwen.

– Jolande Koole, Wilde Ganzen