Waarom Storyvents

‘If you don’t know where you’re going, how can you expect to get there’- Basil Walsh

Een open deur, maar het komt vaker voor dan u denkt. Er heeft een event plaatsgevonden, het was leuk, maar wat hebben we er eigenlijk mee bereikt? De rekening komt achteraf en dat is vooral zuur als het geen goede investering blijkt te zijn geweest. De oorzaak ligt vaak in het ontbreken van de belangrijkste stap: de voorbereiding en de ideevorming. De zure nasmaak achteraf kan gemakkelijk voorkomen worden en juist die kennis motiveert mij om uit elk event het beste te halen.

Stel … u overweegt een event te organiseren, voor uw klanten, uw werknemers of om uw nieuwe huisstijl of product te presenteren. Mooie plannen kunnen, voordat u het weet, een onevenredig grote druk op uw mensen leggen met alle gevolgen van dien. Het organiseren van een event is een vak en het is altijd verstandig daar een professional bij te betrekken.

Inzicht
Met onze adviespakketten-op-maat krijgt u snel inzicht in de mogelijkheden, de tijdsplanning en de kosten. Ook wordt hiermee inzichtelijk of het nodig is om (een deel van) de uitvoering uit te besteden of dat uw organisatie heel goed in staat is dit zelf op te pakken en alleen wat aansturing (op afstand of af en toe wat dichterbij) nodig heeft.
Kortom: Met een adviespakket voorkomt u dat u veel geld uitgeeft aan een event waarmee uw doelen niet of slechts minimaal gehaald worden en ze zijn er voor elk budget.

Duur?
Geld uitgeven doet niemand graag. En al helemaal niet als we denken dat het niet echt nodig is. Daarom werken wij met adviespakketten-op-maat.

De Story van Storyvents

STORYEVENTS is een samenvoeging van Story en Events. Het is ons doel dat het verhaal van uw organisatie op een aansprekende manier verteld wordt. En dat kan zoveel inspire- render dan met een paar sprekers op een podium, hoe boeiend die ook kunnen zijn. Denk aan het voorlezen van een verhaal. Je toehoorders hangen aan je lippen als je beleving weet te creëren. Vertel niet alleen je verhaal, laat de bezoeker het ervaren! Daarmee maak je het verschil en dat is waar Storyvents voor staat.

Bent u geïnteresseerd geraakt, maar is het nog niet helemaal helder wat Storyvents voor u zou kunnen betekenen? Doe de test en u krijgt snel inzicht in het traject en de kosten. Natuurlijk kunt u ook altijd even bellen of mailen. Wij staan u graag te woord.