Wat biedt storyvents?

snel inzicht
Met onze adviespakketten-op-maat krijgt u snel inzicht in de mogelijkheden, de tijdsplanning en de kosten. Ook wordt hiermee inzichtelijk of het nodig is om (een deel van) de uitvoering uit te besteden. Het kan ook zijn dat uw organisatie heel goed in staat is dit zelf op te pakken en alleen wat aansturing (op afstand of af en toe wat dichterbij) nodig heeft.
Kortom: Met een adviespakket voorkomt u dat u veel geld uitgeeft aan een event waarmee uw doelen niet of slechts minimaal gehaald worden en ze zijn er voor elk budget.

intake
Op het moment van aanvraag is het nog niet altijd helemaal duidelijk welk pakket het beste bij uw situatie past. En dat hoeft ook niet. We maken altijd eerst een afspraak bij u op kantoor waar we samen met u de situatie in kaart brengen.
Het kan zijn dat er meerdere gesprekken/brainstorms nodig zijn voordat een gedegen advies kan worden afgegeven. Vaak is dat het geval wanneer er meerdere partners bij het event zijn betrokken of wanneer er meer tijd nodig is om doel en doelgroep te bepalen. De pakketkeuze wordt pas bepaald na afloop van het eerste gesprek. U kunt altijd opschalen naar een ander pakket.

advies/stappenplan
Daarna gaan wij aan de slag. Wij stellen voor u een advies-op-maat samen, waarmee u onder andere inzicht krijgt in:

  • Hoe uw event eruit zou kunnen zien (vorm en inhoud)
  • Wie u wilt uitnodigen en op welke manier
  • Hoe u uw doelen bereikt
  • Waar en wanneer het mogelijk kan gaan plaatsvinden
  • Hoeveel tijd en geld dat kost
  • Wat de mogelijke vervolgstappen zijn

Met het advies-op-maat ligt er een stappenplan waarmee u vervolgens zelf aan de slag kunt. Houd er daarbij rekening mee dat het organiseren van een event behoorlijk tijdrovend kan zijn.

uitvoering
Storyvents heeft meer dan 20 jaar ervaring in de uitvoering van een eventtraject en kan u daarbij desgewenst ondersteunen. U kunt uw adviespakket op elk moment in het proces uitbreiden met (een deel van) de uitvoering.

De prijs van dit combipakket is altijd maatwerk. Als u besluit een combipakket af te nemen ontvangt u een interessante korting op het adviespakket.

Bent u geïnteresseerd geraakt, maar is het nog niet helemaal helder wat Storyvents voor u zou kunnen betekenen? Doe de test en u krijgt snel inzicht in het traject en de kosten. Natuurlijk kunt u ook altijd even bellen of mailen. Wij staan u graag te woord.